Wie ben ik?

 

Ik heb ervaring als partner, moeder van 3 kinderen, doktersassistente en leidster van een kinderdagverblijf. Ik heb een passie voor ‘gezond zijn’ met ‘bewustwording’ in het bijzonder.

Ik geloof dat mensen een zelfgenezend vermogen hebben, en dat ziekten en ongemakken een signaal zijn waardoor we weer verder kunnen groeien. Al meerdere keren heb ik deze ervaring gehad.

Ik merk dat een ontspannen leefstijl en een vooral plantaardige voeding mij fit en gezond houd en bovendien ook goed is voor onze aarde. Wanneer je je voedt met levend voedsel ( fruit en groente), voel je je ook meer levend, en wil je vanzelf meer bewegen. Al deze factoren dragen bij aan een gezond evenwicht.

Inspiratie krijg ik van Louise Hay, Eckart Tolle, Mireille Mettes ( van de MIR-Methode ) en vele anderen. Allemaal vertellen zij dat hoe meer bewust je bent van jezelf, je gedachten, je gevoelens en gedrag; hoe meer je kunt leren jezelf te sturen. Wij kunnen zelf schepper zijn van ons leven, onszelf genezen van grote en kleine kwalen en onszelf een gelukkiger en gezonder leven geven.

Mijn opleidingen:

  • Doktersassistente 1991 tot en met 1999
  • Sociaal Pedagogisch Werker 2003 tot en met 2015
  • Vital Life coach- diploma 2015
  • Gewichtsconsulente- diploma 2015
  • Reconnective Healingstraining-2015
  • MIR-Methodecoach- 2016
  • Adem je Slank coach- 2016
  • EnergetischTherapeut –  2017
  • access consciousness facilitator –  2018

Wij mogen allemaal ‘gezond‘ en ‘heel‘ zijn, en we kunnen hier zelf voor zorgen!