MIR-Methode

0

De MIR-Methode is een unieke zelfhelingsmethode die Mireille Mettes heeft
ontwikkeld in 2009.
De MIR-Methode is bedoeld voor mensen met emotionele en lichamelijke
klachten die daar graag zelf wat aan willen doen. De MIR-Methode zorgt er
namelijk voor dat het zelfhelende vermogen van je lichaam weer wordt
geactiveerd.

Met de MIR-Methoe ga je je gedachten/ overtuigingen/ herinneringen en bijbehorende emoties herprogrammeren. Je krijgt een schone lei, een diepe innerlijke rust en na het opschonen wordt je missie steeds duidelijker en alles wat nodig is voor jou, gaat op je pad komen. Je kunt bij mij terecht voor coaching met de MIR-Methode, maar ook op de website van de mirmethode.nlĀ  kun je veel informatie vinden. Ik raad het iedereen aan, iedereen heeft emotionele belasting vanuit de familielijn meegekregen of uit de tegenwoordige omgeving, de een wat meer dan de ander.
En vele klachten en ongemakken zijn er al door geminimaliseerd, of gewoon verdwenen.
Ook de wekelijkse nieuwsbrief is zeker het lezen waard, over allerlei ongemakken, vaak passend bij die tijd. Je kunt ze op de site nog allemaal nalezen.

De MIR-Methode werkt ook bij verslavingen, ik kan je hierbij coachen, je begeleiden met het loslaten van welke verslaving je ook hebt. Het erkennen van je verslaving is al een belangrijke stap op weg naar heling.
Punt van aandacht; blijf altijd je gezond verstand gebruiken; bij ernstige zaken raadpleeg een arts of specialist en overleg wanneer je wilt afbouwen met je medicijnen.