Gezond Zijn Kring

Vrede op Aarde, maar eerst in onszelf.

Een mens zoekt vrede en eenheid, een woonplek waar je je prettig in kunt voelen, een prettige buurt, mensen in deze buurt waar je helemaal je Zelf mag zijn; een mens, gelijk en even waardevol als alle andere mensen.

Vanaf 16 december: begint de  ”Gezond Zijn Kring” .

Ik nodig iedereen uit die zin en tijd heeft om vrede te helpen bewerkstelligen, en dat doen we door eerst in onszelf vrede toe te laten, te ervaren, en dan als een      ( natuurlijk biologische ) olievlek uit te laten dijen.

Eerst in ons eigen lichaam ( lichaam en ziel zijn één), we gaan ervaren wat vrede en liefde in ons Zelf doet, dan in onze energie om ons heen, in ons huis, in onze straat/wijk, in de stad, in de wereld.

We gaan ervaren wat een groep mensen samen kan, eerst met kleine wensen, later wellicht met grootse wensen. Bedenk alvast maar wat jij voor jezelf en de wereld zou willen wensen

Dit ga ik doen vanuit enthousiasme voor mensen, voor gezondheid, voor een gezonde Aarde, voor vrede, voor LEVEN in zijn algemeenheid.

Ik heb ervaring met de Mir-methode Kring; waar ik maandelijks al jaren bijeenkom, ik zal deze methode ook introduceren. Het is een eenvoudige zelfhulpmethode die ons helpt ons onderbewuste gerust te stellen, dat het o.k. is om ons Zelf te mogen zijn, dat alles met ons samen wil werken om gezond en gelukkig te zijn.

Ook belangstelling? stuur een mail naar: info@praktijkgezondzijn.nl  Wanneer je mee wilt doen, ben je van harte welkom. Er zal een mandje klaar staan voor jouw vrijwillige bijdrage. Tot ziens!