Ervaringen Energetische Therapie

Wat zijn de ervaringen van Energetische Therapie?

Ik ervoer een heel fijne oordeelloosheid, en kon echt oude dingen loslaten. IK kreeg inzicht om bepaalde problemen anders te bekijken en voel een spurt in mijn ontwikkeling.

De energie¬† in de Energetische Therapie sessie voelde heel zacht en subtiel maar raakte ‘mijn wezen’ in al zijn aspecten.¬† Ik voelde een toestand van zeer diepe ontspanning en enorme rust / als een trance toestand waarbij ik heel dicht bij mijn Zelf was.”

Ik heb Inzicht gekregen in de dingen die goed voor mij zijn.

Ik kreeg het gevoel opgetild te worden of te zweven in de ruimte.
De therapie zorgde voor herstel van ‘de balans’ in mijzelf.

Energetische Therapie is een goede ondersteuning voor zowel genezings- als bewustwordingsprocessen. Effect is vaak direct merkbaar en soms werkt het langzamer door. Soms kun je later beter omschrijven wat voor verandering er heeft plaatsgevonden. Het brengt ons meer in balans.